Jag försöker igen

www.Aliciasjoberg.blogg.se

So nationella

Allt är som ett trassel i mitt liv just nu, har så mycket att göra men så lite tid, Suck! :(
Ibland önskar man bara att tiden kunde stanna en dag så jag han göra allt jag ville och sen kunde den fortsätta och jag var klar med allt!
Har massa tråkigt skolarbete att göra, bla So-nationella imorn och på onsdag (önska mig lycka till >.<)
Och sen så ska jag boka in så jag kan ta moppekortet nästa vecka på söndag. Nån gång måste det göras
(jag har bara väntat 8 månader... inte alls lat)!
Sen jobbade jag förra helgen, jag var Gb-clownen och delade ut gratis glass på MIO, jag såg väldigt rolig ut, chefens son var livrädd för mig! haha stackarn!
Men det var lite extra fickpengar i alla fall, kan behövas nu till sommaren, men ända fördelen med att fylla år i november är att nu när alla förlorar sitt barnbidrag över sommarn, sitter jag där kvar med mitt som vanligt! ;)
Vad händer annars då?...
Jo jag har börjat prata med Madde igen, ni som inte vet vem madde är så var vi aldra bästa vänner när vi var små, har sjukt många galna minnen med henne, men i 8an flyttade hon till stockholm och vi förlora kontakten, men nu har vi börjat prata igen! hon har inte ändrats ett dugg, saknat henne väldigt mycket :)
Annars leker livet på som vanligt, jag har världens finaste pojkvänn, världens bästa vänner (varav en vacker dam jag ska åka och hälsa på i sommar! host LINN host )
Först får ni en normal bild på mig:

Jag är galen nog så jag bjuder på en bild på mig som clown! haha vacker som få?
blue

jag lever - lovar!

Tänkte bara säga att jag lever & mår bra:)
Imorgon ska jag träna inför moppeprovet med emelie (ne jag har ej gjort det än... jag är lat okej?) Så vi ska köpa vindruvor och plugga, men sen på kvällen ska vi åka och se takida med Hanna & Victor! Hata inte ;)
Sen på fredag blir der nog umeå open och se ansiktet!