Inte haft tid!

inte haft tid att blogga, haft fullt upp med kompisar och livet xD
updaten blir nog normal igen förhoppningsvis redan imorn :)

Shopping!!

Vad jag köpte när jag var med Minna på stan~ :D♥
Det vart:
En awesome tröja♥
En vit bh♥
 
Och 4 st trosor♥
 
Alltid lika härligt med nya kläder♥

Tjejkväll + Anton!:)

Igår hade jag en underbar kväll, Minna och anton var här med mig och vi började kvällen med att flumma på skype med Martin och Mattias, sen gick vi med Mattias och åt på mcd (anton hade inte ätit något!>:( ), efter det gick jag, minna och anton hem igen och satte igång Paranormal Activity, det gick väll sådär med att se den för vi brottades runt halva filmen och missade alla läskiga delar! Haha! Sen såg vi "The league of extraordinary gentlemen" den var också jätte bra, men sen åkte anton hem och jag och minna satt uppe till typ 2 och pratade om allt möjligt xD
Men nu ska vi göra oss ordning sen åka ner på stan och shoppa!:D
C-YA!
Gammal bild som har inget att göra med inlägget förutom att minna är med↓

Frågestund!

Inte gjort en sån här på jätte länge, men nu kör vi!
Det finns inga frågor som är fel eller dumma,
fråga vad som helst!:)

Bildbomb från helgen!


jag lever!:)

Jag har just kommit hem från sikeå och tagit en 30minuters dusch,
bilder från helgen kommer upp snart!

Glad midsommar och Grattis Malin!:)

Bloggen kommer tyvär vara lite inaktiv i helgen, varför? Jo för att det är ju midsommar och jag firar det här i stugan i sikeå!:)
På dagen idag har jag varit på umelagun med dom finaste människorna, Bellan, Minna och Mattias♥
Idag fyller även malin år, så vi har firat henne med smörgåstårta och rosor, hon vart riktigt glad och det var ett bra sätt att börja kvällen här i sikeå!, efter vi hade ätit vart det ut och busa med hundarna en stund och nu kom Angelica, Jessica och Albin också ut hit!:), så nu ska vi umgås ett tag sen kanske det blir en kubb-turnering? ;) vi får se!:)
nu ska jag gå ut och umgås bland myggorna!
Ha en bra midsommar och en underbar helg!:D


Galet! dag 5-6!

I måndags sov Eila över, därför jag inte hann blogga något!:o, på dan åkte jag och minna till umelagun och bada med Anton, Anton, Anton och 2 andra tjejer vilka jag inte kommer ihåg namnen på...
det var jätte härligt! dock var det tortyr att cykla dit!:o Det var en jätte härlig dag i alla fall som måste göras om! :), men sen kom Eila till mig och vi åkte på stan för att köpa läsk till kvällen, sen åkte jag hem och åt sen kom Bellan, Minna, Isa, Anton och Mattias hem till mig och vi åkte ut till hedlunda parken och umgicks :), sen åkte jag och eila hem, satte på en film, och somnade till en film^^♥, dagen efter då vi vakna var det bara att hoppa i bikini och sen åka ner till umelagun och bada med anton och mattias, vi badade hela dagen fastän det inte var någon sol, sen igår kväll var jag med Mattias och vi såg filmerna "Safe house" och "You don't mess whit the zohan", det slutade med att han åkte hem halv 6 imorse! jag somnade vid 6 så ni kan förstå att jag vaknade sent idag! xD
Men nu blir det kanske att åka ner till älven och bada lite innan middagen vid 6, dock har familjen bokat mig ikväll för en filmkväll så det blir nog allt som händer idag :) låt dag 7 av sommarlovet börja!:D
Ni får en bild på cocacolan jag drack på stranden med Minna :)

Jag tror jag dog lite.

Detta fick mig att dö av skratt imorse. Morgonhumor.


Today's adventures

Godmorgon!
Idag har jag mycket kul inplanerat!:) vid 1 ska jag åka ner till älven och bada med massa kompisar (b.la Eila som tar bussen från holmsund för att vara med mig♥), Senare ikväll kanske Eila ska sova över också, vi får se hur det blir!:)
Sen så nu ska jag Marinera kött för till middag blir det grillat!;),
till det har jag tänkt att göra potatis av något slag. får se om det blir klyftor eller hasselbacks! (ni vet ju att jag ÄLSKAR att laga mat♥), sen ikväll så blir det som sagt antligen spa kväll med EIia eller så bjuder vi över några kompisar och ser film!:) 
Men nu hör jag att brorsans alarm ringer så jag måste gå och göra frukost till han!:) 


Smygtitt...

Jag jobbar med nya designen och ni kan få se den senaste ikonen jag har gjort...
Den är för mina videobloggar, om ni klickar på den kommer ni in till dom!
Videobloggningsikon

Svar på kommentarer i kommentars-fältet?


Har ni märkt att ni kan nu mera få svar på era kommentarer nere i kommentars fältet?
Om ni även lämnar eran mail adress så meddelas ni när svaret har kommit!:)
t.ex som denna!
Hur det ser ut för dom som har blogg.se och kollar på "svar"


Hur det ser ut i kommentars-fältet!


Dagens äventyr!

Dagens äventyr började klockan 1 då jag åkte till apberget och mötte upp med Anton och Minna,
Vi köpte varsin glass, kollade runt i massa affärer och hade kul,

Sen fick jag och Minna idén att köpa hem vattenmelon och Fanta exotic och 
åka och lägga sig i solen med radio på min bakgård,
Bästa idén någonsin♥



Sen nu på kvällen vart det bara mys och Malin gjorde mig en skitgod drink :)


Dag 3 av sommarlovet avklarat, imorn är det nya äventyr som väntar♥

Vad jag har gjort de senaste dagarna!

Eftersom bloggningen har varit ganska låg har ni ju ingen aning om vad som har hänt i mitt liv!:o
Efter skolavslutningen i onsdags åkte jag och åt med Familjen på Times, jag tog en pasta rätt :)

När jag kom hem efter det åkte jag, Isabelle och Minna till ö&b och köpte massa snacks, plastmuggar och dricka till kvällen! På kvällen dukade vi upp nere på gården, Bellan kom med marshmallows, Minna tog med sig en dricka och Isa kom med en nutella burk, vi började med att små prata, träna lite kubb och njuta av varandras sällskapet tills Mattias och Anton kom för då satte vi igång grillen och kubb turneringen började!:)
Det vart en sjukt härlig kväll och en perfekt start på sommaren!:)


Sen vaknade jag upp dagen efter och inledde första sommarlovs dagen! Jag sov till minst halv 1 sen gjorde jag mig mest i ordning för kvällen och åt middag, sen efter maten så kom de underbara människorna hit igen, Mattias, Anton, Isabelle och Minna, vi alla 5 gick ner till Hemmakväll och köpte hem lite läsk och provade "nya" Marabou Jordgubb, åt den förra sommaren men det var fortfarande ganska god!:) Det slutade med att vi såg Spiderman 3 på tv, vi hade sett 1an dagen innan skolavslutningen, missade 2an och hoppade rakt in i 3an, haha!:)
Det vart också en rolig kväll i alla fall!

Sen igår, Dag 2 på sommarlovet! vart att vakna 8 och gå upp och göra sig i ordning för jag skulle på umelagun med Minna, Martin, Mattias, Anton och Amelia, Vi badade hela tiden, solade aldrig! enda gången vi tog en paus var för att gå till Ica och köpa lunch sen satt vi alla där på "maria"(pizzeria) och åt :) för mig vart det en ostfralla och hallonsoda! sen kunde jag ej motstå att köpa med ett par röd vindruvor ni vet hur jag känner för röda vindruvor♥  och när vi senare gick tillbacks fortsatte vi bada och tog också ett dopp i nydala sjön, vattnet var behagligt på båda ställerna och jag känner nästan för att åka tbx och bada igen!:D

Sen igår kväll såg jag och Mattias på EM-matchen ihop och åt jordgubbar med vaniljvisp, vart jätte mysigt men svergie förlora ju igen!:( Jag tyckte dock att dom spelade jätte bra igår, Mellberg var sjukt bra och zlatans dribblingar vad otroliga! dock förlorade vi på ett dålig försvar! Synd! men kvällen vart endå mysig :)


Och nu ska jag hoppa i duschen för jag ska ner på stan med Anton och Minna, har bett pappa att få åka ut till Sikeå ikväll, vi får väll hålla tummarna och se hur det går!;)


fullt upp med livet!

Har ej hunnit blogga för jag har haft fullt upp med livet :)
haft såna sjukt underbara dagar med världens bästa människor och jag har bara inte haft tid att blogga!
vill verkligen inte att sommaren ska ta slut, älskar allt just nu alltså, få saker vill jag ändra på nu, allt är nästan perfekt! känner att denna sommaren kommer bli legendariskt!
(bild från i onsdags, typ inge smink här men endå!:) )